Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Καυτό" φιλί ανάμεσα σε Kim Kardashian και Emma Roberts στο trailer του American Horror Story: Delicate Part Two

Το American Horror Story: Delicate Part Two θα κάνει πρεμιέρα στο FX στις 3 Απριλίου και ήρθε η ευκαιρία να προετοιμαστείτε καταλλήλως με το νέο trailer. Η δωδέκατη σεζόν της ανθολογίας των Ryan Murphy και Brad Falchuk περιστρέφεται γύρω από τη φρίκη που μπορεί να προκαλεί η εγκυμοσύνη και τη διαφθορά που είναι αποτέλεσμα της ισχύος που παρέχει η φήμη.

"Στο American Horror Story: Delicate, μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, η ηθοποιός Anna Victoria Alcott (Emma Roberts) δεν θέλει τίποτα άλλο από το να κάνει οικογένεια. Καθώς ο θόρυβος γύρω από την πρόσφατη ταινία της μεγαλώνει, φοβάται ότι κάτι μπορεί να στοχεύει την ίδια και την επιδίωξή της για μητρότητα", αναφέρει η επίσημη περίληψη.


Στο trailer που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια, η γνωστη περσόνα Kim Kardashian, με εμφάνιση που θυμίζει Angelina Jolie, δίνει ένα καυτό φιλί στην Emma Roberts.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*