Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κι όμως, το Arcane κέρδισε βραβείο Emmy

*
Η σειρά spin-off του League of Legends στο Netflix, Arcane, κέρδισε βραβείο Emmy. Το Arcane είχε «να τα βάλει» με πολύ επιτυχημένες animated σειρές, όπως το Bob’s Burgers, το Simpsons, το Rick and Morty και το What If της Marvel. Επισήμως, έγινε η πρώτη σειρά streaming που κέρδισε το βραβείο «Outstanding Animated Program».

Η ομάδα πίσω από την σειρά δήλωσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter πως είναι πάρα πολύ περήφανη για το βραβείο και ευχαριστεί την Riot Games, την Fortiche, την ακαδημία και τους fans για τις επιτυχίες της σειράς.


H σειρά χαρακτηρίζεται από πολλούς ως το ιδανικό entry point αν δεν έχετε παίξει ποτέ League of Legends, οπότε μπορείτε να την παρακολουθήσετε χωρίς αμφιβολίες ακόμη και αν δεν γνωρίζετε καθόλου τον κόσμο.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*