Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Kojima Productions και Hammerstone Studios ετοιμάζουν ταινία Death Stranding

*
H Kojima Productions και η Hammerstone Studios θα συνεργαστούν για την μεταφορά του Death Stranding στη μεγάλη οθόνη. Δεν έχουν γίνει λεπτομέρειες για το σενάριο, όμως το φιλμ αναμένεται να εισάγει νέα στοιχεία και χαρακτήρες στο σύμπαν του Death Stranding. O Hideo Kojima, με την εταιρεία του, Kojima Productions και ο Alex Lebovici με τη Hammerstone Studios θα έχουν την ευθύνη της ανάπτυξης και της παραγωγής, ενώ η δεύτερη θα αναλάβει την πλήρη χρηματοδότηση. Εκ μέρους της Kojima Productions, ο Allan Ungar θα έχει ρόλο εκτελεστικού παραγωγού.

"Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος με αυτή τη νέα συνεργασία με τη Hammerstone Studios", είπε ο Hideo Kojima. "Αυτή είναι μια κομβική στιγμή για το franchise και ανυπομονώ πραγματικά να συνεργαστώ μαζί τους για να φέρουμε το Death Stranding στη μεγάλη οθόνη».


"Είμαστε ενθουσιασμένοι και είναι τιμή μας που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με τον λαμπρό και εμβληματικό Hideo Kojima στην πρώτη του κινηματογραφική παραγωγή", δήλωσε ο Lebovici. "Σε αντίθεση με άλλες διασκευές video games μεγάλου προϋπολογισμού, αυτή θα είναι πιο πιστή στο πρωτότυπο και καλυτερα θεμελιωμένη. Στόχος μας είναι να επαναπροσδιορίσουμε τι θα μπορούσε να είναι μια video game, όταν υπάρχει δημιουργική και καλλιτεχνική ελευθερία. Αυτή η ταινία θα είναι μια αυθεντική παραγωγή του Hideo Kojima".

Όλα αυτά έρχονται βέβαια λίγες ημέρες μετά και την ανακοίνωση του Death Stranding 2
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*