Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κομμένη σκηνή από την ταινία Avatar: The Way of Water αλλάζει τα δεδομένα για έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα (video)

*
Η Collector’s Edition του Avatar: The Way of Water περιέχει μια κομμένη σκηνή της ταινίας που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπει κανείς τη Neytiri. Η εν λόγω σκηνή περιέχει την αλληλεπίδρασή της με τον Quaritch, ενόσω ο τελευταίος κρατά όμηρο την κόρη της, Kiri. Στη σκηνή αυτή, η Neytiri κρατά τον γιο του Quaritch, Spider, απειλώντας τον με μαχαίρι.

Η έκδοση της ταινίας που περιέχεται στη συλλογή του Disney Plus δείχνει τη Neytiri να ελευθερώνει τον Spider οικειοθελώς. Όμως, η κομμένη σκηνή που υπάρχει στην collector’s edition της ταινίας παρουσιάζει μια αρκετά πιο οργισμένη Neytiri που αρνείται να ελευθερώσει τον Spider, ακόμα και μετά από κάποιες προσπάθειες του Sully να την ηρεμήσει. Τελικά τον αφήνει, όμως ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται η συγκεκριμένη σκηνή αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η Neytiri να ετοιμαζόταν να σκοτώσει τον γιο του Quaritch, παρόλο που αυτός είχε ήδη ελευθερώσει την κόρη της.

Μπορείτε να δείτε την κομμένη σκηνής τη συνέχεια. Η επόμενη ταινία του franchise έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου 2025.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    12+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    James Cameron

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*