Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κομμένο υλικό από το video game χρησιμοποιήθηκε για την αφήγηση της ιστορίας του David στο The Last of Us

*
Όπως επισημαίνουν αρκετοί, το όγδοο επεισόδιο της σειράς The Last of Us ήταν πολύ σκοτεινό, με την Ellie να αντιμετωπίζει τον αρχηγό των κανίβαλων, David και τον Joel να πολεμάει ενάντια σε εκείνους που τον ακολουθούν. Για μια ακόμα φορά, ο σεναριογράφος Craig Mazin διάλεξε να χρησιμοποιήσει διαλόγους που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί στο video game για να ενημερώσει το κοινό σχετικά με την ιστορία του David. Μάλιστα χρήστης του Reddit έσπευσε να υπενθυμίσει ότι πριν από έξι χρόνια είναι ανακαλύψει 35.000 αρχεία ήχου από το παιχνίδι.

Ακούγοντάς τα έγινε κατανοητό πως ο David δεν ήταν απλά ο αρχηγός μιας χριστιανικής οργάνωσης.


"Νόμιζα ότι ήταν μια καλή λεπτομέρεια που θα μπορούσε να επεκταθεί. Στη σειρά δεν υπήρχαν κάποιες από τις ατάκες που θυμάμαι, αλλά η ιστορία του ιεροκήρυκα David είναι η τρίτη ιδέα που κόπηκε από το παιχνίδι όμως επεκτάθηκε στη σειρά. Η πρώτη είναι τα Tendrils και η δεύτερη η δουλεία του Joel σε κατασκευαστική εταιρεία.

Το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του The Last of Us θα προβληθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας 13 Μαρτίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*