Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Kraven The Hunter: Trailer και αφίσα για το spin-off του Spider-Man

Η Sony Pictures δημοσίευσε το επίσημο trailer της ταινίας Kraven the Hunter, όπου πρωταγωνιστεί ο Aaron Taylor-Johnson στον ρόλο του εμβληματικού κυνηγού. Η ιστορία έχει τροποποιηθεί και αντί να καταναλώνει διάφορα φίλτρα όπως στα comics, ο Kraven αποκτά τις υπερφυσικές του δυνάμεις και την ευκινησία, μετά από επίθεση που δέχτηκε από λιοντάρι όταν ήταν παιδί.

Στο πλευρό που πρωταγωνιστοί οι: Fred Hechinger (Fear Street Trilogy, The White Lotus) ως Chameleon- ετεροθαλής αδελφός του Kraven, Ariana DeBose (West Side Story) ως Calypso- περιστασιακή παρτενέρ και ερωμένη του Kraven; Russell Crowe, Levi Miller, Christopher Abbott και Alessandro Nivola.




Σκηνοθετεί ο υποψήφιος για Oscar J.C. Chandor (A Most Violent Year) και το σενάριο έχουν γράψει οι Richard Wenk (The Equalizer films), Matt Holloway και Art Marcum.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*