Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του House of the Dragon (εικόνα)

*
Το HBO αποκάλυψε ότι η παραγωγή της 2ης σεζόν της σειράς prequel του Game of Thrones, House of the Dragon έχει ξεκινήσει. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στα Leavesden Studios στη Μ. Βρετανία και δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία από τα σκηνικά που δείχνει τον σιδερένιο θρόνο με τα μέλη του συνεργείου να είναι ορατά στο βάθος.

"Το House of the Dragon επέστρεψε", δήλωσε ο Ryan Condal, συνδημιουργός, showrunner και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που πραγματοποιούμε γυρίσματα ξανά με μέλη της αρχικής μας οικογένειας καθώς και νέα ταλέντα και στις δύο πλευρές της κάμερας. Όλοι οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες σύντομα θα συνωμοτήσουν στα τραπέζια του συμβουλίου, θα προελάσουν με τους στρατούς τους και θα οδηγήσουν τους δράκους τους στη μάχη. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε ό,τι έχουμε σκοπό να δημιουργήσουμε".


Το House of the Dragon βασίζεται στο μυθιστόρημα του George R.R. Martin, Fire & Blood που διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν τα γεγονότα της τηλεοπτικής σειράς του Game of Thrones, παρουσιάζοντας την άνοδο και την πτώση των Targaryens.

Στην πρώτη σεζόν εμφανίστηκαν οι Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Milly Alcock, Emily Carey, Graham McTavish, Ryan Corr, Jefferson Hall, David Horovitch, Matthew Needham, Bill Patterson, Gavin Spokes, Wil Johnson, John Macmillan, Savannah Steyn και Theo Nate.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*