Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν του Only Murders in the Building

*
Η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, Selena Gomez, ανακοίνωσε μέσω του Instagram ότι η παραγωγή της πολυαναμενόμενης τέταρτης σεζόν του “Only Murders in the Building” ξεκίνησε.

Κατά την πρώτη μέρα γυρισμάτων, οι Martin Short και Steve Martin καλωσόρισαν τη Gomez στο σετ της αγαπημένης σειράς του Disney+ με ένα μπουκέτο λουλούδια. Στην τέταρτη σεζόν, το τρίο των πρωταγωνιστών θα μεταφερθεί στο Λος Άντζελες για την επόμενη υπόθεση μυστηρίου.


Ποιοί είναι οι ηθοποιοί του Only Murders in the Building στην 4η σεζόν;

Το Only Murders in the Building επικεντρώνεται σε τρεις άγνωστους που μοιράζονται μια εμμονή με τα podcast και τις σειρές «αληθινών εγκλημάτων» και βρίσκονται ξαφνικά μπλεγμένοι σε ένα. Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης μεταξύ άλλων οι Michael Cyril Creighton, Da’Vine Joy Randolph, Jackie Hoffman, James Caverly, Ryan Broussard, Tina Fey. Στην 4η σεζόν, θα δούμε επίσης την επιστροφή της βραβευμένης με Όσκαρ Meryl Streep, που θα υποδυθεί ξανά τη Loretta Durkin. Στο καστ θα προστεθούν καινούργια μέλη όπως η Molly Shannon, η Eva Longoria και ο Eugene Levy σε ρόλους που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη.

Η σειρά προέρχεται από τους συν-σεναριογράφους και συν-δημιουργούς Steve Martin και John Hoffman (Grace & Frankie). Είναι επίσης σε εκτελεστική παραγωγή από τους Martin, Hoffman, Short, Gomez, Jamie Babbitt, Dan Fogelman και Jess Rosenthal.

Οι σεζόν 1-3 του Only Murders in the Building είναι διαθέσιμες για streaming στο Disney+.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*