Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του επόμενου Superman, αποκαλύφθηκε το νέο logo, και…αλλάζει τίτλο

*
Πολλά και μαζεμένα τα νέα για το νέο Superman, ανήμερα των επίσημων γενεθλίων του χαρακτήρα.

Σε ανάρτηση του στο Instagram στις 29 Φεβρουαρίου, γενέθλια ημερομηνία του χαρακτήρα του Superman, ο James Gunn μοιράστηκε το νέο logo του υπερήρωα τη DC, με σαφείς επιρροές από το graphic novel Kingdom Come, του Alex Ross: το “S” τραβηγμένο κάπως από τις γωνίες, μια μεσαία γραμμή με πάχος, σε κίτρινο φόντο με το κλασικό σχήμα σε μορφή διαμαντιού. Η χρωματική παλέτα αποτελεί επιστροφή σε πιο παραδοσιακά για το χαρακτήρα χρώματα, καθώς η «ζωντάνια» έλειπε από το σχέδιο του Zack Snyder και τα χρώματα που φορούσε ο Cavill.


Επιπλέον, επικεφαλής του DCU, παραγωγός και σκηνοθέτης της νέας ταινίας μας ενημέρωσε ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα, καθώς και ότι ο νέος τίτλος θα είναι δωρικός: “SUPERMAN.”

Αυτό αποτελεί μια μάλλον καλή επιλογή, καθώς αφαιρεί το βάρος της «κληρονομιάς» που είχε το Superman: Legacy και αφήνει τη φαντασία ανεξέλεγκτη ως προς το τί θα δούμε στην ιστορία του Ανθρώπου από Ατσάλι.

Τέλος, επιβεβαιώσαμε ότι η ταινία έρχεται τον Ιούλιο του 2025.

Δείτε το post του Gunn παρακάτω:
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by James Gunn (@jamesgunn)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*