Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του The Accountant 2

*
Η Amazon Studios κοινοποίησε μια φωτογραφία με την οποία ανακοινώνει ότι η παραγωγή του The Accountant 2 ξεκίνησε και επίσημα.

«Η περιπέτεια αρχίζει τώρα... πρώτη μέρα της παραγωγής για το #TheAccountant2», αναφέρει η λεζάντα.


Τι γνωρίζουμε για το Accountant 2;

Καταρχάς, ο Ben Affleck επανέρχεται το ρόλο του ως Christian Wolff. Οι J.K. Simmons, Jon Bernthal και Cynthia Addai-Robinson επιστρέφουν επίσης τους ρόλους τους, σε αντίθεση με την Anna Kendrick.

«Όταν το πρώην αφεντικό της δολοφονείται από άγνωστους, η πράκτορας του υπουργείου Οικονομικών Marybeth Medina (Addai-Robinson) αναγκάζεται να έρθει σε επαφή με τον Christian Wolff (Affleck) για να εξιχνιάσει τη δολοφονία», αναφέρει η πλοκή. «Με τη βοήθεια του αποξενωμένου αλλά άκρως θανατηφόρου αδελφού του Brax (Bernthal), ο Chris εφαρμόζει το λαμπρό του μυαλό και παράνομες μεθόδους του για να βγάλει άκρη με το άλυτο παζλ. Καθώς πλησιάζουν στην αλήθεια, το τρίο τραβάει την προσοχή μερικών από τους πιο αδίστακτους δολοφόνους - όλοι τους με σκοπό να βάλουν ένα τέλος στην αναζήτησή τους».

Τη σκηνοθεσία του “The Accountant 2” αναλαμβάνει ο Gavin O'Connor, ο οποίος ήταν στο τιμόνι της πρώτης ταινίας και συνεργάστηκε επίσης με τον Affleck στο “The Way Back” του 2020. Ο O’Connor έχει επίσης σκηνοθετήσει το Miracle του 2004, το Warrior του 2011 και το Jane Got a Gun του 2015, μεταξύ άλλων. Το σενάριο έγραψε ο Bill Dubuque.

Ο Affleck και ο Matt Damon είναι παραγωγοί του “The Accountant 2” - το οποίο αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει από τη Warner Bros. αλλά μεταφέρθηκε στην Amazon MGM Studios νωρίτερα αυτό το μήνα - μαζί με Lynette Howell Taylor and Mark Williams. Οι Dani Bernfeld, Kevin Halloran, Michael Joe, Alison Winter, Scott Lastaiti και Jamie Patricof είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Το The Accountant 2 δεν έχει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας από την Amazon MGM Studios. Το The Accountant, εν τω μεταξύ, μπορείτε να το βρείτε αυτή τη στιγμή στο Apple TV+.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*