Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε το casting για το sequel του Gladiator

*
Η ταινία Gladiator ήταν μια από τις πλέον επιτυχημένες της εποχής της. Το 2000 που προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες είχε εισπράξεις $457 εκ. κάτι που σημαίνει πως διέπρεψε σε εμπορικό επίπεδο. Τώρα, 22 χρόνια μετά, ο σκηνοθέτης Sir Ridley Scott ετοιμάζεται να μας προσφέρει τη συνέχειά της και η ιστοσελίδα Puck News αναφέρει πως έχει ήδη ξεκινήσει το casting για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Στην πρώτη ταινία πρωταγωνίστησε ο Russell Crowe, υποδυόμενος τον στρατηγό Maximus. Ωστόσο, μια αλλαγή στην κορυφή της ρωμαϊκής ηγεσίας και μια διαμάχη με τον νέο αυτοκράτορα οδήγησε στην αφαίρεση του αξιώματος από τον Maximus, που έχασε το κύρος του και το πιο σημαντικό, την οικογένειά του. Κατέληξε σκλάβος και πάλεψε για να εκδικηθεί τον άνθρωπο που του στέρησε την οικογένειά του.


Με δεδομένο ότι στο τέλος της ταινίας ο Maximus χάνει τη ζωή του, δεν αποκλείεται το σενάριο- που είναι ήδη έτοιμο- να περιστραφεί γύρω από τον νεαρό τότε, Lucius Verus.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*