Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεχωριστή εμπειρία χαρακτηρίζει η Linda Hamilton τον ρόλο της στο Stranger Things

*
Η Linda Hamilton ετοιμάζεται να εμφανιστεί στον πέμπτο κύκλο της σειράς Stranger Things, αλλά η ηθοποιός του Terminator – και fan της σειράς του Netflix όπως έχει εξομολογηθεί – δεν ήταν σίγουρη αρχικά αν χωρούσε στον κόσμο του.

Όταν ρωτήθηκε από το io9 για την εμπειρία του να ενταχθεί σε μια σειρά που ήδη αγαπά, η Hamilton απάντησε ότι είναι «εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχω κάνει».


«Έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται, «Υπάρχει χώρος για μένα σ' αυτήν τη σειρά; Έχοντας παρακολουθήσει για τέσσερις σεζόν και αγαπώντας την τόσο πολύ - σκέφτηκα, δεν ανήκω εκεί. Αυτό είναι ο δικό τους κόσμος».

Η Hamilton, η οποία έχει εμφανιστεί πολλές κλασσικές ταινίες και σειρές, από το Dante's Peak μέχρι το Chuck, συνέχισε: «Είναι πραγματικά ενδιαφέρον να προσπαθείς να ενταχθείς σε μια ιστορία που ξέρεις πολύ καλά. Ήταν λίγο παράξενο για μένα· ένιωθα λίγο ότι τους είχα ξεγελάσει. Αλλά τα καταφέρνουμε. Είμαι ενθουσιασμένη και περνάω υπέροχα σ' αυτήν τη σειρά». Πρόσθεσε: «Δημιούργησαν έναν καλό περιβάλλον για μένα. Και θα το εκμεταλλευτώ».

Ενώ ο ρόλος της Hamilton παραμένει μυστηριώδης, ενδέχεται να μάθουμε σύντομα για την παρουσία της στο Hawkins - ή στο Upside Down. Η παραγωγή της πέμπτης σεζόν του Stranger Things βρίσκεται επί του παρόντος σε εξέλιξη, και οι αδελφοί Duffer έχουν μοιραστεί κάποιες περίεργες εικόνες από τα παρασκήνια του σετ, εντείνοντας το μυστήριο.

Η πέμπτη σεζόν του Stranger Things, που θα είναι η τελευταία της σειράς, δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί ως προς την ημερομηνία πρεμιέρας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*