Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Kung Fu Panda 4: Νέο trailer για την ταινία της DreamWorks Animation με τον Po σε μεγάλους μπελάδες

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας Kung Fu Panda 4 της DreamWorks Animation.

Μετά από τρεις ξέφρενες περιπέτειες, ο Dragon Warrior, Po καλείται να γίνει ο Πνευματικός Ηγέτης της Κοιλάδας της Ειρήνης. Αυτό δημιουργεί μερικά προφανή προβλήματα. Πρώτον, ο Po γνωρίζει τόσα πολλά για τον νέο του ρόλο όσο και για τη δίαιτα paleo, και δεύτερον, χρειάζεται να βρει και να εκπαιδεύσει γρήγορα έναν νέο Dragon Warrior προτού αναλάβει τα καθήκοντά του. Ακόμα χειρότερα, εντοπίστηκε πρόσφατα μια κακή, ισχυρή μάγισσα, η Χαμαιλέοντας, μια μικροσκοπική σαύρα που μπορεί να μεταμορφωθεί σε οποιοδήποτε πλάσμα, μεγάλο ή μικρό. Και η Χαμαιλέοντας έχει καρφώσει τα άπληστα, γυαλιστερά μάτια της στο Staff of Wisdom του Πο, που θα της δώσε τη δύναμη να φέρει πίσω όλους τους μεγάλους κακούς που έχει νικήσει ο Po. Έτσι, ο Po θα χρειαστεί βοήθεια. Τη βρίσκει στο πρόσωπο της πανούργας, γρήγορης κλέφτρας Ζεν, μιας αλεπούς της οποίας οι δεξιότητες θα αποδειχθούν ανεκτίμητες. Στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν την Κοιλάδα της Ειρήνης από τα νύχια του Χαμαιλέοντα, αυτό το κωμικό δίδυμο θα πρέπει να βρει τρόπους να συνεργαστεί. Στην πορεία, ο Pο θα ανακαλύψει ότι οι ήρωες μπορούν να βρεθούν στα πιο απροσδόκητα μέρη.


Πρωταγωνιστούν οι Jack Black (Po), Viola Davis (Chameleon), Awkwafina (Zhen), Dustin Hoffman (Shifu), James Hong (Mr. Ping), Ian McShane (Tai Lung) και Ke Huy Quan (Han).

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Μαρτίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*