Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε η αφίσα της ταινίας Samaritan με πρωταγωνιστή τον Sylvester Stallone ως σούπερ ήρωα

*
Το Amazon Prime Video αποκάλυψε την αφίσα για την ταινία Samaritan με πρωταγωνιστή τον Sylvester Stallone ως σούπερ ήρωα και με σκηνοθέτη τον Julius Avery. Το Samaritan δε θα είναι φυσικά η πρώτη παραγωγή στην οποία ο 76-χρονος ηθοποιός υποδύεται έναν σούπερ ήρωα, αφού έδωσε τη φωνή του στον King Shark του The Suicide Squad, ενώ θα εμφανιστεί και στο Guardians of the Galaxy Vol. 3 του James Gunn (το 2023 ως Stakar Ogord).

Αυτή όμως θα είναι η πρώτη superhero ταινία στην οποία έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, υποδυόμενος έναν ήρωα που χάθηκε ύστερα από μια επική μάχη 25 χρόνια πριν. Ένα νεαρό αγόρι όμως θεωρεί πως ο Joe Smith / Samaritan (Stallone) είναι ακόμα εδώ και παραμονεύει.


sylvester-stallone-samaritan-prime-video-poster.jpg

Ο Avery (Overlord) σκηνοθετεί ένα σενάριο των Bragi F. Schut (Escape Room), Mark L. Smith (The Revenant), Zak Penn (Ready Player One) και Chuck MacLean (City on a Hill). Εκτός από τον Stallone θα εμφανίζονται και οι Javon Walton, Martin Starr, Moisés Arias, Dascha Polanco, Natacha Karam, Pilou Asbæk, Jared Odrick, Michael Aaron Miligan και Deacon Randle.

Το Samaritan θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Αυγούστου 2022 μέσω Amazon Prime Video. Η αρχική ημερομηνία πρεμιέρας του ήταν στις 20 Νοεμβρίου του 2020, όταν και προορίζονταν για προβολή στους κινηματογράφους.

sylvester-stallone-samaritan-prime-video-poster-2.jpg 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*