Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε η εφαρμογή Sony Pictures Core για κονσόλες PlayStation, προσφέροντας πάνω από 2000 ταινίες

*
Μια νέα εφαρμογή της Sony Pictures κυκλοφόρησε για PlayStation 4 και PlayStation 5 που προσφέρει και δωρεάν ταινίες για τους συνδρομητές PS Plus Premium.

Η εφαρμογή με όνομα Sony Pictures Core επιτρέπει στους χρήστες να αγοράσουν ή να ενοικιάσουν πάνω από 2000 ταινίες της Sony Picture όπως το Spider-Man: Across The Spider-Verse, το Spider-Man: No Way Home, το Uncharted, το The Equalizer, το No Hard Feelings και το Bullet Train.

Επιπλέον, οι συνδρομητές του PS Plus Premium θα έχουν πρόσβαση σε μια λίστα 100 ταινιών τις οποίες μπορούν να κάνουν stream on demand. Δεν θα περιλαμβάνουν διαφημίσεις και ο κατάλογος θα αλλάζει μετά από ένα χρονικό διάστημα.


Τέλος, σύμφωνα με την Sony, θα έρθει ακόμα περισσότερο περιεχόμενο στην εφαρμογή, όπως ένας κατάλογος με τα πιο επιτυχημένα anime από το Crunchyroll.

Προς το παρόν η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε 23 χώρες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*