Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε νέο trailer της animated σειράς Castlevania: Nocturne από το Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε ακόμα ένα trailer για την animated σειρά Castlevania: Nocturne που έρχεται σε λίγες μέρες. Το video μας παρουσιάζει τους νέους χαρακτήρες και την ιστορία του show, μαζί με άφθονη δράση με βαμπίρ και με μπόλικο αίμα.

Τα γεγονότα του Castlevania: Nocturne διαδραματίζονται πολλά χρόνια μετά την original σειρά Castlevania του Netflix, κατά την περίοδο της Γαλλικής Επανάστασης (1972). Πρωταγωνιστής είναι ο Richter Belmont, απόγονος των Trevor Belmont και Sypha Belnades, καθώς βοηθά μια ομάδα μάγων να αντιμετωπίσουν το βαμπίρ – δυνάστη που ονομάζεται Vampire Messiah.


Οι voice actors της σειράς είναι οι Edward Bluemel (Persuasion, The Halcyon), Pixie Davies (Mary Poppins Returns, Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children), Thuso Mbedu (The Woman King, The Underground Railroad), Sydney James Harcourt (Hamilton), Nastassja Kinski (Inland Empire, Cat People), Zahn McClarnon (Reservation Dogs, Fargo) και Franka Potente (Run Lola Run, The Bourne Identity).

Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 8 επεισόδια των 25 λεπτών και θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix, στις 28 Σεπτεμβρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*