Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της σειράς The Power του Amazon Prime Video

Η Amazon Studios δημοσίευσε το trailer της νέας σειράς The Power, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Naomi Alderman. Το βιβλίο απέσπασε το Women’s Prize for Fiction του 2017, όντας ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, στο οποίο οι γυναίκες μπορούν να παραγάγουν ηλεκτρισμό με τα δάχτυλά τους.

Η ανάπτυξη της συγκεκριμένης ικανότητας κάνει τις γυναίκες το δυνατό φύλλο του πλανήτη, κάτι που αλλάζει άρδην τις προσωπικότητές τους. Στο The Powers θα εμφανίζονται οι Toni Collette, John Leguizamo, Auli’i Cravalho, Toheeb Jimoh, Tunde Ojo, Josh Charles, Eddie Marsan, Ria Zmitrowicz, Roxy Monke, Zrinka Cvitešić και Halle Bush. Executive producers e;inai oi Alderman, Claire Wilson, Whit Anderson (Ozark), Stacy Osei-Kuffour (Watchmen, PEN15) και Rebecca Levene.

Η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Τα πρώτα τρία θα κάνουν πρεμιέρα στις 31 Μαρτίου 2023, αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*