Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το τελικό trailer της ταινίας Renfield, με πρωταγωνιστή τον Nicolas Cage ως Dracula

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε το τελικό trailer της ταινίας Renfield, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Απριλίου 2023.

Στη νέα κωμωδία τρόμου του Chris McKay (The Tomorrow War, The Lego Batman Movie) πρωταγωνιστούν οι Nicholas Hoult (The Menu) ως Renfield και Nicolas Cage (Leaving Las Vegas) ως Count Dracula. Σύμφωνα με την περιγραφή της ταινίας, ο Renfield ερωτεύεται μια γυναίκα στη μοντέρνα Νέα Ορλεάνη και αποφασίζει να επιδιώξει μια ζωή μακριά από τη σκλαβιά του Count Dracula.

Η ιστορία της παραγωγής είναι μια ιδέα του Robert Kirkman (The Walking Dead) και το σενάριο γράφτηκε από τον Ryan Ridley (Rick and Morty). Producers είναι οι Kirkman, David Alpert, Bryan Furst και Sean Furst και executive producer η Samantha Nisenboim.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*