Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Late Bloomers: Η Karen Gillan προσγειώνεται στην πραγματικότητα με σπασμένο ισχύο (trailer)

Η Vertical κυκλοφόρησε το trailer της δραματικής κομεντί Late Bloomers, όπου πρωταγωνιστεί η Karen Gillan (Guardians of the Galaxy).

"Η Louise, μια 28χρονη από το Μπρούκλινη παρασυρμένη σε άσωτη ζωή, βρίσκεται ξαφνικά μόνη και παλεύει με την ταυτότητά της ως μουσικός. Ενώ παλεύει με την υποκείμενη κατάθλιψή της, μια "μεθυσμένη βόλτα" την προσγειώνει με ένα σπασμένο ισχίο και οδηγεί και μια θητεία σε ένα τμήμα φυσικοθεραπείας με ασθενείς που έχουν τουλάχιστον τη διπλάσια ηλικία της. Εκεί θα συναντήσει την Antonina, (Margaret Sophie Stein), μια τρελή ηλικιωμένη Πολωνέζα που δεν μιλάει αγγλικά. Απρόθυμα, η Louise αναλαμβάνει να φροντίζει την Antinina, μια κατάσταση που καμία τους δεν καλωσορίζει. Καθώς περιηγούνται τη στενοχώρια της σχέσης τους, αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα της γήρανσης, αναγκάζοντας τη Louise να σκεφτεί το δικό της ταξίδι στην ενηλικίωση", αναφέρει η σύνοψη.


Συμπρωταγωνιστούν οι: Jermaine Fowler ως Brick, Kevin Nealon ως Al, Danielle Alonzo ως Florence, Talia Balsam ως Dorothy, Winsome Brown ως Monika και Lori Tan Chinn ως Inez.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*