Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λάθος για τον Pablo Schreiber οι ερωτικές περιπτύξεις του Master Chief στην τηλεοπτική σειρά Halo

*
Ο Pablo Schreiber, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Master Chief στην τηλεοπτική διασκευή του Halo, πιστεύει πως ήταν μεγάλο λάθος η ρομαντική σχέση του Spartan που περιλήφθηκε στο σενάριο της πρώτης σεζόν. Αν θυμόσαστε, ο John-117 έκανε σεξ με την πράκτορα Makee της Covenant, τη στιγμή που παρακολουθούσε η Cortana.

Αν και δεν παρουσιάστηκαν πλάνα από τη σεξουαλική επαφή, με τους δύο εραστές να φαίνονται απλώς να αγγίζουν σημάδια πριν ξυπνήσουν μαζί στο κρεβάτι, όλοι μπορούν πολύ εύκολα να καταλάβουν τι "παίχτηκε" στο ενδιάμεσο. Πολλοί θεώρησαν ότι αυτό ήταν ένα λάθος για τη σειρά, μαζί με τον Master Chief να δείχνει τόσο το πρόσωπό του όσο και ένα μέρος από το γυμνό του σώμα.


Και, όπως αποδεικνύεται, ο Schrieber συμφωνεί με τους fans σχετικά με το συγκεκριμένο σημείο του σεναρίου του Halo. "Η απόφαση να γίνει η σχέση μεταξύ της Makee και του John μια ρομαντική επαφή ήταν ένα τεράστιο λάθος", δήλωσε ο Schreiber στο περιοδικό SFX.

Προσπάθησε λέει να το αποτρέψει, λέγοντας ότι "αντιτάχθηκε και το πολέμησε". Όμως, όπως φάνηκε από την πρώτη σεζόν, ο ηθοποιός "δεν εισακούστηκε", με τον Schreiber να δηλώνει: "Αλλά είμαι αυτός που είμαι. Δεν γράφω τα σενάρια. Δίνω μόνο τη γνώμη μου".

Όσο για το γεγονός ότι βλέπουμε το πρόσωπο του Master Chief πολλές φορές στη σειρά, ο Schreiber δηλώνει πως δεν έχει πρόβλημα με αυτό. "Ήταν πολύ σημαντικό να βγει το κράνος από νωρίς, να δείτε το πρόσωπο και να αφήσετε στην άκρη την εκδοχή σας για το ποιος πιστεύετε ότι ήταν ο Chief". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*