Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λίγο πριν το τέλος του Pokemon Journeys: The Series ίσως αποκαλύφθηκε η τύχη της Team Rocket

*
Η τύχη της Team Rocket ίσως αποκαλύφθηκε στο πιο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς anime, Pokemon Journeys: The Series. Εδώ και 26 χρόνια, από το 1977 που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο, οι συγκεκριμένοι χαρακτήρες αποτελούν ένα μεγάλο αγκάθι για το πρωταγωνιστή, Ash Ketchum’. Πλησιάζοντας στο φινάλε της σειράς, οι Jessie, James και Meowth προσπαθούν να αιχμαλωτίσουν τον Pikachu, όμως, ως συνήθως, αποτυγχάνουν.

Στη συνέχεια έχουν μια διαφωνία και παίρνουν ξεχωριστούς δρόμους, μα τα υπόλοιπα Pokemon τους να κοιτάνε σοκαρισμένα. Με μόνο δυο επεισόδια να απομένουν για την ολοκληρωση της σειράς, οι fans πιστεύουν πως αυτό είναι το τέλος της Team Rocket, που έχει τις περισσότερες εμφανίσεις από πολλούς άλλους πρωταγωνιστές στα 1.300 επεισόδια του Pokemon Journeys: The Series.


Μετά από την παραπάνω εξέλιξη, πολλοί fans έσπευσαν στο Twitter για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους. Βεβαίως δεν αποκλείεται τα πράγματα να είναι εντελώς διαφορετικά, κάτι που θα μάθουμε πολύ σύντομα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*