Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λιγότερα τα επεισόδια της τέταρτης σεζόν για τη σειρά The Umbrella Academy

*
O showrunner και εκτελεστικός παραγωγός, Steve Blackman επιβεβαίωσε ότι η τέταρτη σεζόν της σειράς The Umbrella Academy θα αποτελείται από έξι επεισόδια. Οι τρεις πρώτες αποτελούνται από δέκα η καθεμία και κάθε επεισόδια έχει διάρκεια 40 έως 60 λεπτά. Επιπλέον, δεν αποκλείεται το φινάλε να διαρκέσει περισσότερο από το συνηθισμένο και να είναι πιο κινηματογραφικό, όπως έγινε με το Stranger Things.

Βασισμένο στα comics του Gerard Way, το σενάριο επικεντρώνεται στους The Hargreeves, μια δυσλειτουργική οικογένεια υιοθετημένων υπερηρώων, που συνεργάζονται για να λύσουν το μυστήριο του θανάτου του πατέρα τους και να αντιμετωπίσουν την απειλή μιας επερχόμενης αποκάλυψης. Πρωταγωνιστούν οι Elliot Page, Robert Sheehan, Aiden Gallagher, David Castaneda, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman, Cameron Britton, Kate Walsh και Genesis Rodriguez.


Ο νέος κύκλος επεισοδίων αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την περίοδο Δεκέμβριος 2023 έως Ιούνιος 2024.

Πριν λίγες εβδομάδες, ο Blackman είχε μοιραστεί εικόνα από το σενάριο της πρεμιέρας της τέταρτης σεζόν που έγραφε: "H Αβάσταχτη Τραγωδία του να Παίρνεις Αυτό που Θέλεις" και ο ίδιος είχε σχολιάσει, "Έτσι ξεκινάει...για μια τελευταία φορά".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*