Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λιγότερη βία σε σχέση με τα video games θα περιέχει η σειρά The Last of Us

*
Μπορεί τα The Last of Us video games να είναι γνωστά για το σενάριό τους, όμως υπάρχει και η βία που έχει δεσπόζουσα θέση. Πλέον, βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς και όπως δηλώνει ο Neil Druckmann της Naughty Dog, έχει γίνει προσπάθεια να περιοριστούν οι στιγμές που η βία χτυπάει κόκκινο.

"Χρειαζόμαστε συγκεκριμένο ποσοστό δράσης ή βίας, που θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε για τους μηχανισμούς προκειμένου να μπορέσετε να δεθείτε με τον Joel και να μπείτε στον ρυθμό. Τότε θα αισθανθείτε πραγματικά ότι έχετε δεθεί με αυτό το τηλεοπτικό avatar και ότι βλέπετε τον κόσμο μέσα από τα μάτια του", είπε ο συνδημιουργός της σειράς και πρόεδρος της Naughty Dog σε συνέντευξή του για το επερχόμενο τεύχος του περιοδικού SFX.


"Αυτό όμως δεν ισχύει όπου δεν υπάρχει όρεξη για αλλαγές", συνέχισε ο Druckmann. "Ένα από τα πράγματα που είπαν ο συνδημιουργός Craig Mazin και το HBO από την αρχή και μου άρεσαν πάρα πολύ ήταν. "Ας αφαιρέσουμε όλη τη βία εκτός από την απολύτως απαραίτητη". Με τον τρόπο αυτό η βία είχε μεγαλύτερη επιρροή σε σχέση με το παιχνίδι, επειδή όταν συνεχίζεις να δείχνεις την απειλή και βλέπεις την αντίδραση του κοινού στην απειλή, αυτό κάνει τις καταστάσεις πιο τρομακτίκές. Και όταν αποκαλύψουμε τους μολυσμένους και τους Clickers, θα καταλάβετε τι έκανε την ανθρωπότητα να γονατίσει και γιατί φοβούνται όλοι".

Η σειρά The Last of Us θα κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 16 Ιανουαρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*