Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Loki: Νέο teaser από τη δεύτερη σεζόν της σειράς του Disney Plus (trailer)

*
Το Disney Plus κυκλοφόρησε ακόμα ένα teaser για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Loki, με πρωταγωνιστή τον Tom Hiddleston. Το video διαρκεί 40 δευτερόλεπτα, όμως περιέχει κομμάτια από αρκετές νέες σκηνές των καινούργιων επεισοδίων. Ανάμεσά τους βλέπουμε και τον Loki καθώς ετοιμάζεται να συνεργαστεί με τη Sylvie, την οποία υποδύεται η Sophia Di Martino.

Στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων του show, ο Loki ταξιδεύει στο παρελθόν και στο μέλλον, ύστερα από το δραματικό φινάλε της πρώτης σεζόν. Στη σειρά εμφανίζονται οι Hiddleston και Di Martino με τους Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Tara Strong, Owen Wilson, Sasha Lane, Jack Veal, DeObia Oparei, Richard E. Grant και Jonathan Majors.

Η δεύτερη σεζόν του Loki θα ξεκινήσει στις 6 Οκτωβρίου 2023, στο Disney Plus. Θα κυκλοφορεί ένα επεισόδιο ανά εβδομάδα, επί 6 εβδομάδες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*