Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λύθηκε το μυστήριο με τη συμμετοχή του rapper 50 Cent στο GTA 6

*
O rapper και παραγωγός Curtis "50 Cent" Jackson φέρεται να ετοιμάζει μια τηλεοπτική σειρά με τίτλο Vice City. Πριν μερικές μέρες είχε προβεί σε μια σχετική ανάρτηση, όμως με δεδομένο το ότι δεν παρείχε άλλες πληροφορίες, οι περισσότεροι θεώρησαν πως επρόκειτο για κάτι που σχετίζεται με το Grand Theft Auto της Rockstar Games. Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από δημοσίευμα του Deadline.

Η σειρά Vice City (που δεν αποκλείεται να αλλάξει τίτλο), θα επικεντρώνεται σε τρεις πρώην στρατιώτες που επιστρέφουν στο σπίτι τους στο Μαϊάμι στα μέσα της δεκαετίς του '80, μετά την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο Ίραν-Κόντρας, που έχει μείνει γνωστό και ως Ιράνγκέιτ.


"Οι τρεις φίλοι συνεργάζονται με έναν μυστηριώδη Κολομβιανό μετανάστη, ενώνοντας τις οικονομικές τους ανάγκες και τις εγκληματικές τους φιλοδοξίες, δημιουργώντας μια σπείρα έτοιμη για ληστείες. Ωθούμενοι από την ανάγκη για δολάρια, επιλέγουν ένα βίαιο και επικίνδυνο μονοπάτι, αναζητώντας το Αμερικάνικο Όνειρο", αναφέρει η περιγραφή που δημνοσιεύει το Deadline.

Η εταιρεία παραγωγής του Jackson, G-Unit Film and Television συνεργάζεται με τις Lionsgate και Paramount για το project, μαζί με τους σεναριογράφους του Transformers: Rise of the Beasts και τον σκηνοθέτη των ταινιών John Wick, Chad Stahelski που θα έχει ρόλο εκτελεστικού παραγωγού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*