Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Maestro: Η gaming αναφορά στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που λίγοι παρατήρησαν

*
Μπορεί η σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη να ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Mega, αλλά το μάτι μας εντόπισε και μια gaming αναφορά που λίγοι παρατήρησαν. Συγκεκριμένα, δέκα λεπτά πριν από το τέλος του φινάλε για την πρώτη σεζόν και μετά από μια δολοφονία (για την οποία δεν θα μιλήσουμε, για να αποφύγουμε τα spoilers) εντοπίσαμε μία αφίσα παιχνιδιού που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός Ορέστης Χαλκιάς που παίζει τον χαρακτήρα του Αντώνη, τρέχει να κρυφτεί στο δωμάτιό του, όπου έρχεται μετά από λίγο για να τον παρηγορήσει η αδερφή του, την οποία και υποδύεται η Κλέλια Ανδριολάτου. Στο πλάνο που ξεκινάει τη σκηνή, η πόρτα του δωματίου αποκαλύπτει ακριβώς από πίσω της μια αφίσα του Cyberpunk 2077, του νεότερου τίτλου της CD Projekt RED και για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο αναλυτικό μας review εδώ.



Διαβάστε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου και πως (και που) αναμένεται η προβολή του, εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*