Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Maestro: Η πρώτη ελληνική σειρά που προστίθεται στον κατάλογο του Netflix

*
Η τηλεοπτική σειρά Maestro προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Netflix, που έσπευσε να αποκτήσει τα δικαιώματά της. Σεναριογράφος, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής είναι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Η παραγωγή θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία streaming στις 19 Δεκεμβρίου 2022, σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ στις αρχές του 2023 θα γίνει διαθέσιμη σε όλες τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.

"Κρατάω το Maestro πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι"


Αυτή την εποχή η σειρά προβάλεται από το MEGA και λέγεται ότι η συμφωνία με το Netflix προβλέπει και δεύτερο κύκλο επεισοδίων, αποκλειστικά για τον γίγαντα του video streaming.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*