Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Maestro: Πότε κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν

*
Το Maestro, η τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν του και έχουμε πλέον επίσημα την ημερομηνία προβολής. Όπως αποκαλύφθηκε, τα νέα επεισόδια θα έρθουν ταυτόχρονα στο MEGA και στο Netflix (για τα της παγκόσμιας προβολής) από τις 16 Μαϊου.

Ο δεύτερος κύκλος θα αποτελείται από 6 επεισόδια και για άλλη μια φορά θα ταξιδέψει τους θεατές στους μαγικούς Παξούς για να φέρει στην επιφάνεια πολλά ένοχα μυστικά. Το Maestro θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν που αναμένεται το φθινόπωρο του 2024 στο MEGA και στο Netflix με έναν παρόμοιο τρόπο προβολής.


Το Maestro είναι η πρώτη ελληνική σειρά που μπήκε στο Netflix και κατάφερε να πιάσει θέση στο Top 10 18 χωρών μέσα στη δημοφιλή πλατφόρμα.



Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη
Στον ρόλο του Δημοσθένη ο Κώστας Μπερικόπουλος
Σενάριο - Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*