Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Maestro στο Netflix: Διαθέσιμο στην πλατφόρμα, ποιες γλώσσες και τι αναλύσεις υποστηρίζει

*
Η σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι πλέον διαθέσιμη στο Netflix και μάλιστα με επιλογές σε επίπεδο γλώσσας. Η σειρά έχει εμφανιστεί από τις πρώτες πρωινές ώρες στην δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και με τα 9 επεισόδιά της και είναι και διαθέσιμη για offline θέαση μετά από download. Τι ισχύει όμως για το θέμα της διαθεσιμότητας σε διάφορες χώρες και ποιες γλώσσες υποστηρίζει; Στην παρούσα φάση, η σειρά είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο και από το 2023 θα προστεθούν και άλλες χώρες στη λίστα. Τι συμβαίνει τώρα με τις γλώσσες που εμφανίζονται; Στην παρούσα φάση, υποστηρίζονται σε υπότιτλους μόνο τα ελληνικά, τα αγγλικά αλλά και τα τουρκικά, τα οποία και θεωρούμε πως προστέθηκαν λόγω της γεωγραφικής υποστήριξης στην περιοχή της Κύπρου, όπου και μένουν και τουρκόφωνοι θεατές της πλατφόρμας. Τέλος, σε ό,τι αφορά την ανάλυση που προσφέρεται για τη σειρά, στην παρούσα φάση βλέπουμε μόνο επιλογή για Full HD (1920x1080).



Σε ό,τι αφορά τώρα τα γυρίσματα και την προβολή του δεύτερου κύκλου επεισοδίων, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*