Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«Μας έκλεψαν» λέει ο σταρ του “Spider-Man: Across the Spider-Verse” για την ήττα στα Oscar

*
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας “Spider-Man: Across the Spider-Verse”, Shameik Moore, πιστεύει ότι η ταινία «στερήθηκε» το Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων, αφού έχασε από την ταινία “The Boy and the Heron” του Hayao Miyazaki.

Ο Moore, ο οποίος δανείζει τη φωνή του στο χαρακτήρα του Miles Morales στις ταινίες κινουμένων σχεδίων Spider-Verse, κατέφυγε στο X/Twitter για να μοιραστεί την αντίδρασή του στην ανακοίνωση του νικητή της καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων στα 96α βραβεία Όσκαρ, γράφοντας απλά «μας λήστεψαν» όταν το “The Boy and the Heron” του Studio Ghibli κατέκτησε το Όσκαρ έναντι του “Across the Spider-Verse” της Sony.

Ο ηθοποιός επανήλθε με μια δεύτερη ανάρτηση στο X/Twitter, παραδεχόμενος ότι ήταν πικραμένος για το ότι τους σνόμπαραν στα Όσκαρ, αλλά και ότι σέβεται όλους τους νικητές που πήραν αγαλματίδια εκείνο το βράδυ. Βρήκε παράλληλα την ευκαιρία να δώσει μια γεύση από το μέλλον, προωθώντας το τρίτο και τελευταίο μέρος της σειράς Spider-Verse, “Spider-Man: Beyond the Spider-Verse”.

Το 2023 το “Across the Spider-Verse” ήταν υποψήφιο για Όσκαρ στην κατηγορία ταινίας κινουμένων σχεδίων μαζί με τα Elemental, Nimona, Robot Dreams και The Boy and the Heron, αλλά η ιαπωνική ταινία φαντασίας κινουμένων σχεδίων του Miyazaki ήταν αυτή που βγήκε νικήτρια, με υψηλούς επαίνους από τον παραγωγό του Spider-Verse Christopher Miller, ο οποίος το αποκάλεσε “GOAT”.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    12+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Joaquim Dos Santos

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Oscar Isaac

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*