Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Masters of the Universe: Revolution - Η σειρά του Netflix ανοίγει νέο κεφάλαιο στη μάχη για το Castle Grayskull

To Netflix δημοσίευσε το επίσημο trailer της σειράς Masters of the Universe: Revolution, τη συνέχεια του Masters of the Universe: Revelation (2021). Αποτελείται από πέντε επεισόδια, με την πρεμιέρα τους να είναι προγραμματισμένη για τις 25 Ιανουαρίου 2024.

Η τεχνολογία συγκρούεται με τη μαγεία όταν ο He-Man και οι ηρωικοί πολεμιστές αντιμετωπίζουν τις δυνάμεις του Skeletor και κάτι περισσότερο στο MASTERS OF THE UNIVERS: REVOLUTION – το νέο επικό κεφάλαιο στη μάχη για το Castle Grayskull. Ο πρόσφατα μηχανοποιημένος Skeletor, οπλισμένος με τη δύναμη της Motherboard, επιτίθεται στην καρδιά της Eternia ενώ ο πρίγκιπας Adam πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ως He-Man! Ο Adam αναγκάζεται να επιλέξει ανάμεσα στο σκήπτρο ή το ξίφος και μια ζωή είτε ως Βασιλιάς είτε ως Πρωταθλητής! Εν τω μεταξύ, η νέα Sorceress Teela αναζητά το μυστικό του Snake Magic στo Darksmoke, για να ξαναχτίσει ένα μαγικό βασίλειο και να βοηθήσει τον He-Man να κρατήσει μακριά τη μεγαλύτερη απειλή που αντιμετώπισε ποτέ η Eternia: την επιστροφή του Hordak, του αδίστακτου ηγέτη της Horde Empire!


Τις φωνές τους στους πρωταγωνιστές δανείζουν οι: Diedrich Bader, Melissa Benoist, Liam Cunningham, Keith David, Mark Hamill, Lena Headey, Griffin Newman, William Shatner, Tiffany Smith, Tony Todd, Chris Wood και John De Lancie.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*