Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Matthew Perry: Οι δημιουργοί της σειράς Friends αντιδρούν στον τραγικό θάνατο του ηθοποιού

*
Λίγες ώρες μετά τα νέα σχετικά με τον θάνατο του ηθοποιού Matthew Perry, του διάσημου Chandler της σειράς Friends, οι δημιουργοί του show εξέφρασαν τη θλίψη τους με ένα συγκινητικό μήνυμα. Ο Perry, ο οποίος εμφανίστηκε σε 236 επεισόδια της επιτυχημένης σειράς, έφυγε σε ηλικία 54 ετών με πιθανό αίτιο τον πνιγμό. 

Οι Dave Crane, Marta Kauffman και Kevin Bright (εκτελεστικός παραγωγός της σειράς) δήλωσαν τα εξής: «Είμαστε σοκαρισμένοι και βαθύτατα λυπημένοι με τον χαμό του αγαπημένου μας φίλου Matthew. Μοιάζει αδύνατο. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως αισθανόμαστε ευλογημένοι που αποτέλεσε κομμάτι της ζωής μας. Ήταν ένα απίστευτο ταλέντο. Ακούγεται κλισέ το να πει κανείς πως ένας ηθοποιός έκανε ολόδικό του έναν ρόλο, όμως με την περίπτωση του Matthew, δεν υπάρχουν πιο αληθινές λέξεις. Από την πρώτη μέρα που τον ακούσαμε να ενσαρκώνει τον ρόλο, δεν υπήρχε κανείς άλλος για ‘μας».


Οι τρεις τους συνέχισαν λέγοντας ότι «θα θυμόμαστε για πάντα τη χαρά, τη ζωντάνια και την εκτυφλωτική εξυπνάδα που έδινε στην κάθε στιγμή, όχι μόνο με τη δουλειά του, μα και στη ζωή του. Ήταν πάντοτε το πιο αστείο άτομο. Όχι μόνο αυτό μάλιστα, αφού ήταν και ο πιο γλυκός άνθρωπος, με γενναιόδωρη και ανιδιοτελή καρδιά. Στέλνουμε την αγάπη μας στην οικογένεια και τους φίλους του».
Το μήνυμα κατέληξε με τη φράση «This truly is The One Where Our Hearts Are Broken», θυμίζοντας τίτλο από επεισόδιο της σειράς. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*