Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μάχες με νέα συναισθήματα θα δώσει η Riley στο Inside Out 2 της Pixar

*
Η Pixar ανακοιίνωσε το Inside Out 2, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι του 2024. Στο sequel, η πρωταγωνίστρια Riley είναι πλέον έφηβη και παλεύει να τα βγάλει πέρα με τα μπερδεμένα συναισθήματα που συνοδεύουν την ηλικία της. Στην πρώτη ταινία, υπήρχαν πέντε συναισθήματα που είχαν ρίζώσει στο μυαλό της Riley. Joy (Amy Poehler), Sadness (Phyllis Smith), Fear (Bill Hader), Disgust (Mindy Kaling) και Anger (Lewis Black). Αυτή τη φορά, η ομάδα παραγωγής υπόσχεται ακόμα περισσότερα.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Kelsey Mann, story supervisor του Monsters University και το σενάριο θα γράψει η Meg LeFauve (Inside Out). Λέγεται ότι οι Bill Hader και Mindy Kaling, δεν θα επιστρέψουν στους ρόλους τους ως Fear και Disgust αντίστοιχα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*