Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

McGregor Forever: Πρώτη ματιά στο ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Connor McGregor (trailer)

To Netflix δημοσίευσε το πρώτο trailer για το ντοκιμαντέρ McGregor Forever, που είναι αφιερωμένο στον μαχητή του UFC και πρωταγωνιστή του Road House remake, Conor McGregor. Η παραγωγή επικεντρώνεται στο έτος 2021, που ήταν μια από τις πλέον απαιτητικές χρονιές για τον McGregor, που έπρεπε να δώσει δύο αγώνες σε διάστημα 12 μηνών και οι δύο εναντίον του πρώην πρωταθλητή Dustin Poirier.

"Ο Κόνορ δεν μοιάζει με κανέναν από όσους συνεργαστεί. Όπως τον περιέγραψε ένας από τους εκπαιδευτές του, είναι ένας άνθρωπος πέρα από οποιαδήποτε λογική", είπε ο σκηνοθέτης Gotham Chopra. "Και για αυτόν τον λόγο, είναι αδύνατο να μην τον παρακολουθήσει και να μην σε συναρπάσει. Μην κοιτάς μακριά, γιατί σου εγγυώμαι, σίγουρα θα σου λείψει κάτι ανεξήγητα άγριο".


Το McGregor Forever θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 17 Μαΐου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*