Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με αφασία διαγνώστηκε ο Bruce Willis, αποσύρθηκε από την υποκριτική

*
Ο διάσημος ηθοποιός Bruce Willis αποσύρθηκε από την υποκριτική, καθώς διαγνώστηκε με αφασία. Την ανακοίνωση έκανε μέσω ένα post στο Instagram η κόρη του Rumer Willis. Σημείωσε ότι ο ηθοποιός αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, ασθένεια που μεώνει την ικανότητα επικοινωνίας. Για τον λόγο αυτό ο Willis είναι αναγκασμένος να σταματήσεις την καριέρα του.

Ο Willis βρίσκεται στον χώρο της υποκρτιτικής από τη δεκαετία του '80 ξεκινώντας την πορεία του με δευτερεύοντες ρόλους και έγινε ευρέως γνωστός το 1988 όταν στον ρόλο του John McClane πρωταγωνίστησε στην ταινία Die Hard. Στη συνέχεια αναδείχτηκε σε αστέρα του Hollywood και του απονεμήθηκε βραβείο Golden Globe για τη συμμετοχή του στην τηλεοπττική σειρά Moonlighting και δύο Emmys ένα επίσης για το Moonlighting και ένα για ρόλο guest στη σειρά Friends.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*