Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με φόντο τη Νέα Υόρκη η animated σειρά Entergalactic του Netflix (trailer)

Ο Scott "Kid Cudi" Mescudi και ο Kenya Barris θα συνεργαστούν στη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix. Ο τίτλος της είναι Entergalactic και το σκηνικό τοποθετείται στη Νέα Υόρκη, με τα γεγονότα να ακολουθούν έναν καλλιτέχνη, που προσπαθεί να βρει την ισορροπία ανάμεσα στον έρωτα και την επιτυχία. Στο teaser που κυκλοφόρησε δεν παρουσιάζονται και πολλά, πέρα από τον πρωταγωνιστή, Jabari, να βρίσκεται στον καναπέ και να καπνίζει, κοιτώντας τον ουρανό της πόλης.

Ο Mescudi δανείζει την φωνή του στον πρωταγωνιστή και η Jessica Williams υποδύεται την εντυπωσιακή γειτόνισσά του, Meadow. Στο cast υπάρχουν επίσης οι Timothée Chalamet ως Jimmy, φίλος του Jabari και διακινητής "χόρτου", Ty Dolla $sign ως Ky, Laura Harrier ως Carmen και Vanessa Hudgens ως Karina.


Το Entergalactic θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*