Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλη εισπρακτική αποτυχία το Indiana Jones and the Dial of Destiny

*
Παρά τις μεγάλες προσδοκίες, το Indiana Jones and the Dial of Destiny δεν ήταν επιτυχημένο εισπρακτικά και αποτέλεσε μια μεγάλη απογοήτευση εμπορικά για τη Disney. Σύμφωνα με οικονομικά στοιχεία που δημοσιεύει το Forbes, οι εισπράξεις της ταινίες είναι κατά $134,2 εκ. λιγότερες σε σχέση με τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για τη δημιουργία της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα μεγάλο ποσό, περίπου $79 εκ. δαπανήθηκε σε εργασίες μετά το τέλος των γυρισμάτων, όπως η αλλαγή της ηλικίας του Ford με ψηφιακά μέσα. Ως τον Απρίλιο του 2023, ο προϋπολογισμός του φιλμ είχε εκτοξευτεί στα $387,2 εκ. που είναι περίπου το ποσό των εισπράξεων του Indiana Jones and the Dial of Destiny στο παγκόσμιο box office, ΄το οποίο ανέρχεται σε $384 εκ.

Ο Harrison Ford υποδύεται για τελευταία φορά τον Indiana Jones, έχοντας στο πλευρό του τη βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα, Phoebe Waller-Bridge ως Helena Shaw, τον Antonio Banderas ως Renaldo, τον Mads Mikkelsen ως Jürgen Voller, Thomas Kretschmann ως Colonel Weber, Boyd Holbrook ως Klaber, Shaunette Renée Wilson ως Mason, Toby Jones ως Basil Shaw και John Rhys-Davies που επιστρέφει στον ρόλο του Sallah.


To Indiana Jones and the Dial of Destiny είναι διαθέσιμο μέσω του καταλόγου του Disney+. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    18+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    James Mangold

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*