Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια ακόμα ελληνική σειρά δρομολογείται για το Netflix μετά το Maestro

*
Δεν αποκλείεται η σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη απλά να άνοιξε τον δρόμο για την έλευση ακόμα περισσότερων ελληνικών παραγωγών στο Netflix. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας video streaming έχουν βάλει στο μάτι τη μίνι σειρά Milky Way του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα, Βασίλη Κεκάτου. Πρόκειται για μια παραγωγή του MEGA και της Foss Productions.

Το Milky Way αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο MEGA μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2023. Η πλοκή του περιστρέφεται γύρω από μία φιλόδοξη νεαρή γυναίκα 17 ετών, τα όνειρα της οποίας διαλύονται όταν μένει έγκυος. Η ζωή της αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη και η ίδια ξεκινάει για τη δική της περιπέτεια, μακριά από το ηθικό και το σωστό που θέλουν να της επιβάλουν οι γύρω της.


Διαβάστε ακόμη: Maestro 2ης σεζόν, πότε ξεκινούν τα γυρίσματα, που θα προβληθεί

Πρωταγωνιστούν οι Κόριννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου και Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Guest stars οι Ελένη Φουρέιρα, Νίκος Καραθάνος, Κίμων Κουρής, Ιβάν Σβιτάιλο, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Ιωάννα Κολλιοπούλου και Άλκηστις Πουλοπούλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*