Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια ακόμα ματιά στη σειρά Devil May Cry του Netflix (video)

Το Netflix δημοσίευσε ένα νέο video για τη σειρά Devil May Cry, μέσω του οποίου μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στα παρασκήνια της δημιουργίας της. Ο showrunner Adi Shankar αναφέρει ότι η σκληρή δουλειά συνεχίζεται και σε συνεργασία με τον Alex Larson προσπαθούν να δημιουργήσουν μια από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών για το Netflix. Ο Shankar απένειμε τα εύσημα στην ομάδα του Studio Mir, που δουλεύει στο anime και στο τέλος παρουσίασε ένα σύντομο clip με τον Dante, που δεν είναι άλλος από τον πρωταγωνιστή.

Σύμφωνα με τη σύνοψη του σεναρίου, μοχθηρές δυνάμεις προσπαθούν να ανοίξουν μια πύλη ανάμεσα στον κόσμο των ανθρώπων και των δαιμόνοων. Στο μέσω αυτών βρίσκεται ο Dante, ένας μοναχικός μισθοφόρος που κυνηγάει δαίμονες, που δεν γνωρίζει ότι από αυτόν κρέμεται η μοίρα των δύο κόσμων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*