Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια απροσδόκητη επιστροφή θα σημαδέψει το Lupin: Part 3 (trailer)

Το Neflix αποκάλυψε το επίσημο trailer για το Lupin: Part 3, όπου πρωταγωνιστεί ο Omar Sy. Ο νέος κύκλος επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου.

"Τώρα κρυμμένος, ο Assane πρέπει να μάθει να ζει μακριά από τη γυναίκα και τον γιο του. Με τα βάσανα που υπομένουν εξαιτίας του, ο Assane δεν αντέχει άλλο και αποφασίζει να επιστρέψει στο Παρίσι για να τους κάνει μια τρελή πρόταση: να φύγουν από τη Γαλλία και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή αλλού. Αλλά τα φαντάσματα του παρελθόντος δεν είναι ποτέ μακριά και μια απροσδόκητη επιστροφή θα ανατρέψει τα σχέδιά του".


Στο πλευρό του Sy βρίσκονται οι: Ludivine Sagnier, Clotilde Hesme, Nicole Garcia, Hervé Pierre, Antoine Gouy, Soufiane Guerrab, Shirine Boutella και Vincent Londez.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*