Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια φαινομενικά παράξενη ιστορία αφηγείται το ντοκιμαντέρ American Nightmare του Netflix (trailer)

To Netflix κυκλοφόρησε το trailer για τη σειρά ντοκιμαντέρ American Nightmare, που αποτελείται από τρία επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιανουαρίου 2024. Το σενάριο σχετίζεται με την περίεργη εισβολή στο σπίτι και την απαγωγή ενός ζευγαριού.

"Μετά από της εισβολή στο σπίτι και απαγωγή τους, η αφήγηση των γεγονότων από ένα νεαρό ζευγάρι είναι πολύ τραβηγμένη για να τους πιστέψει η αστυνομία. Γιατί τα θύματα έμοιαζαν τόσο ήρεμα; Ήταν όλα μια φάρσα; Από τους δημιουργούς του The Tinder Swindler, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων αποκαλύπτει τις συνέπειες της πολιτιστικής μας βιασύνης για να κρίνουμε κάποιον και τη ζημιά που προκαλείται όταν οι αρχές επιβολής του νόμου αποφασίζουν ότι η αλήθεια δεν μπορεί να είναι αυτή που περιγράφει κάποιος".


Πίσω από την παραγωγή και τη σκηνοθεσία του American Nightmare βρίσκονται οι Bernadette Higgins και Felicity Morris.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*