Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια γνώριμη τοποθεσία με πολλά Easter Eggs δείχνουν νέες εικόνες από το σκηνικό του Daredevil: Born Again

*
Fan του Daredevil: Born Again εντόπισε μια σειρά από φωτογραφίες για τη νέα σειρά του Disney+, που παραπέμπουν στην "επιστροφή" μιας τοποθεσίας από τη σειρά του Netflix. Πρόκειται για το Josie's, το bar ¨οπου σύχναζε ο Matt Murdock (Charlie Cox), ή Daredevil με τους φίλους του, Foggy (Elden Henson) και Karen (Deborah Ann Woll). Είναι όμως κλειστό οπότε δεν αποκλείεται οι τρεις φίλοι να χρειαστεί να αναζητήσουν νέα στέγη για τις συζητήσεις τους εκτός γραφείου. Τα παράθυρα έχουν καλυφθεί με εφημερίδες, ενώ αφίσες και αυτοκόλλητα στην πρόσοψη του δείχνουν πως το μέρος έχει δει και καλύτερες ημέρες.

Με βάση αυτές τις φωτογραφίες έχουν ξεκινήσει μια σειρά από θεωρίες των fans στο Reddit, που εμπλέκουν και τον Sorcerer Supreme, τον οποίο υποδύεται ο Benedict Wong. Μια από τις αφίσες έχει να κάνει με νευροκρανιακή αναδόμηση προσώπου, που ίσως αποτελεί αναφορά στη Wonder Woman. Ακόμα και το βασίλειο Eternity από το Thor: Love and Thunder θεωρεί πως εντόπισε ένας άλλος.


Το κακό είναι πως μέχρι να ξεκαθαρίσουν όλα θα πρέπει να κάνουμε υπομονή ως το 2025, καθώς τότε θα κάνει πρεμιέρα το Daredevil: Born Again. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*