Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια ιστορία αγάπης αφηγείται η ταινία White Bird (trailer)

Η Lionsgate έδωσε στη δημοσιότητα το trailer για τη δραματική ταινία White Bird, που βασίζεται στη νουβέλα του R. J. Palacio με τίτλο Wonder. Το φιλμ αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024.

Το White Bird ακολουθεί τον Julian (Bryce Gheisar), ο οποίος προσπαθεί να βρει τα πατήματά του, από τότε που αποβλήθηκε από το πρώην σχολείο του για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε την Auggie Pullman. Για να μεταμορφώσει τη ζωή του, η γιαγιά του του αποκαλύπτει τελικά τη δική της ιστορία κατά τη διάρκεια της νιότης της στην κατεχόμενη από τους Ναζί Γαλλία, όταν ένα αγόρι την προστάτευσε από θανάσιμο κίνδυνο. Βρήκαν την πρώτη αγάπη σε έναν εκπληκτικό, μαγικό κόσμο της δικής τους δημιουργίας, ενώ η μητέρα του αγοριού ρίσκαρε τα πάντα για να την κρατήσει ασφαλή.


Συμπρωταγωνιστούν οι: Helen Mirren, Gillian Anderson, Ariella Glaser και Orlando Schwerdt.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*