Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Michael B. Jordan και Jonathan Majors συγκρούονται στο πρώτο trailer της ταινίας Creed 3

Στον ρόλο του Adonis, o Michael B. Jordan πρέπει να αντιμετωπίσει το σκοτεινό παρελθόν του στο πρώτο trailer της ταινίας Creed 3, καθώς έπειτα από πολλά χρόνια εμφανίζεται ο πρώην φίλος του, Damian Anderson (Jonathan Majors). Το σενάριο έχουν γράψει οι Keenan Coogler and Zach Baylin, βασίζεται σε μια ιστορία που δημιούργησαν μαζί με τον Ryan Coogler και τα γεγονότα ξεκινούν επτά χρόνια μετά από εκείνα του Creed 2. Ο πρωταθλητής του box, Adonis και η μουσικός Bianca απολαμβάνουν τις άκρως επιτυχημένες καριέρες τους και παράλληλα μεγαλώνουν την κόρη τους, Amara (Mila Davis-Kent) που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ακοής. Ξαφνικά, εμφανίζεται στη ζωή τους ο Damian, ο οποίος δεν έχει καλές προθέσεις.

Στο Creed 3 συμπρωταγωνιστούν οι Phylicia Rashad στον ρόλο της Mary Anne που είναι η θετή μητέρα του Adonis, Selenis Leyva, Thaddeus J. Mixson, Spence Moore II, Canelo Álvarez, Wood Harris και Florian Munteanu ως Viktor Drago. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου 2023.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*