Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Migration: Μια οικογένεια από πάπιες ετοιμάζεται για την περιπέτεια της ζωής της στην ταινίας της Illumination (trailer)

Η Illumination δημοσίευσε ένα νέο trailer για την κωμική ταινία κινουμένων σχεδίων Migration. Θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Δεκεμβρίου 2023 και το σενάριο περιστρέφεται γύρω από μια οικογένεια από πάπιες, που θα ζήσει μια μοναδική περιπέτεια.

Στην οικογένεια Mallard επικρατούν διαφορετικές απόψεις. Ενώ ο μπαμπάς Mack είναι ικανοποιημένος να κρατά την οικογένειά του ασφαλή κολυμπώντας γύρω από τη λίμνη της Νέας Αγγλίας για πάντα, η μαμά Pam είναι πρόθυμη να ταρακουνήσει τα πράγματα και να δείξει στα παιδιά της- τον έφηβο γιο Dax και τη μικρότερη κόρη Gwen- ολόκληρο τον κόσμο. Αφού μια οικογένεια μεταναστευτικών παπιών αποβιβάζεται στη λίμνη της με συναρπαστικές ιστορίες για μακρινά μέρη, η Pam πείθει τον Mack να ξεκινήσουν ένα οικογενειακό ταξίδι μέσω της Νέας Υόρκης στην τροπική Τζαμάικα.


Καθώς οι Mallards ταξιδεύουν προς τα νότια για το χειμώνα, τα καλά σχεδιασμένα πλάνα τους στραβώνουν πολύ γρήγορα. Η εμπειρία θα τους εμπνεύσει να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να ανοίξουν τον εαυτό τους σε νέους φίλους και να επιτύχουν περισσότερα από όσα πίστευαν ποτέ πιθανά, ενώ θα τους διδάξει περισσότερα από όσα είχαν φανταστεί για τους άλλους και τον εαυτό του.

Ακούγονται οι φωνές των Kumail Nanjiani ως Mack, Elizabeth Banks ως Pam, Caspar Jennings ως Dax, Tresi Gazal ως Gwen, Awkwafina ως ηγέτιδα των περιστεριών, Carol Kane ως Erin ο ερωδιός, Keegan-Michael Key στον ρόλο ενός παπαγάλου από τη Jamaica που του λείπει το σπίτι του, David Mitchell στον ρόλο του ηγέτη μιας φάρμας από πάπιες και Danny DeVito ως Uncle Dan.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*