Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«Μην πιστεύετε κανέναν» λέει ο James Gunn, ενώ μας ενημερώνει για την πρόοδο του Superman

*
Ο συν-διευθύνων σύμβουλος της DC Studios και σκηνοθέτης του Superman, James Gunn, επιβεβαίωσε ποιος είναι ο ανταγωνιστής της επερχόμενης ταινίας του σύμπαντος της DC και έδωσε μια μικρή ενημέρωση για την πρόοδο της ταινίας.

Στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Threads, ο Gunn διέψευσε κάθε φήμη σχετικά με το ότι ο βασικός κακός του Superman θα είναι κάποιος άλλος εκτός από τον Lex Luthor. Ο σκηνοθέτης δήλωσε ευθέως ότι ο πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Superman και ο κύριος ανταγωνιστής είναι ο Lex Luthor, ενώ στη συνέχεια υπενθύμισε στους ακολούθους του να πιστεύουν μόνο τις πληροφορίες που προέρχονται από τον ίδιο.


Ο Gunn παρείχε επίσης μια ενημέρωση για την πρόοδο της ταινίας, εκτιμώντας ότι βρίσκεται περίπου στο 18% της ολοκλήρωσής της, και ότι ανυπομονεί να την παρουσιάσει σε όλους μας.

«Το “Superman” αφηγείται την ιστορία της πορείας του Superman προς τη συμφιλίωση της κρυπτονιανής κληρονομιάς του με την ανθρώπινη ανατροφή του ως Clark Kent από το Smallville του Kansas», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της ταινίας. «Είναι η ενσάρκωση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου ζωής, ένας χαρακτήρας καθοδηγούμενος από την καλοσύνη προς το συνάνθρωπο σε έναν κόσμο που θεωρεί τέτοια συναισθήματα ξεπερασμένα". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*