Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μηχανόβιοι, συμμορίες και μοτοσικλέτες στο trailer της ταινίας The Bikeriders

H Focus Features αποκάλυψε ένα νέο trailer για την ταινία The Bikeriders, που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου 2024.

Η Kathy, ένα μέλος των Vandals με ισχυρή θέληση , παντρεμένη με έναν άγριο, απερίσκεπτο μηχανόβιο που ονομάζεται Benny, αφηγείται την εξέλιξη του γκρουπ κατά τη διάρκεια μιας δεκαετίας, ξεκινώντας ως ένα τοπικό κλαμπ που αποτελούνταν από περιθωριακούς, τους οποίους ένωναν οι όμορφες στιγμές, οι μοτοσικλέτες και ο σεβασμό για τον ισχυρό τους, τον Johnny.


Με τα χρόνια, η Kathy κάνει ό,τι μπορεί για να τιθασεύσει την αδέσμευτη φύση του συζύγου της και να χαλιναγωγήσει την πίστη του στον Τζόνι, με τον οποίο πιστεύει ότι πρέπει να ανταγωνιστεί για την προσοχή του Benny. Καθώς η ζωή με τους Vandals γίνεται πιο επικίνδυνη και το κλαμπ απειλεί να γίνει μια πιο απαίσια συμμορία, η Kathy, ο Benny και ο Johnny αναγκάζονται να κάνουν επιλογές για την πίστη τους στην ομάδα και ο ένας στον άλλον.

Πρωταγωνιστούν οι: Tom Hardy, Jodie Comer, Austin Butler, Norman Reedus, Michael Shannon, Boyd Holbrook, Toby Wallace, Karl Glusman, Mike Faist, Damon Herriman, Emory Cohen, Beau Knapp και Happy Anderson.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*