Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μόνο 4 από τις ταινίες του είναι αρκετά καλές, πιστεύει ο Tom Hanks

*
Ο Tom Hanks έχει χτίσει μια καριέρα που θα ζήλευαν πολλοί ηθοποιοί του Hollywood, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως οι: Philadelphia, Forrest Gump και Cast Away. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του, μόνο τέσσερεις από αυτές θεωρεί πως είναι αρκετά καλές. Ο Hanks έχει στο βιογραφικό του πάνω από 50 ταινίες και μοιράστηκε την άποψή του κατά τη διάρκεια συνέντευξης για το νέο βιβλίο του, με τίτλο The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece.

"Κανείς δεν γνωρίζει πως δημιουργείται μια ταινία, παρά το ότι όλοι πιστεύουν ότι κατέχουν το θέμα", γράφει ο Hanks στο βιβλίο του, που επικεντρώνεται στην παραγωγή ταινιών σε μια χρονική περίοδο 80 ετών. "Έχω κάνει δεκάδες ταινίες (και πιστεύω μόνο τέσσερεις από αυτές είναι αρκετά καλές) και ακόμα εντυπωσιάζομαι από τη διαδικασία δημιουργίας τους. Από την πρώτη ιδέα έως την πρώτη εικόνα στην οθόνη, η όλη διαδικασία είναι ένα θαύμα".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*