Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story - To Netflix ανακοίνωσε τη σειρά-συνέχεια του The Jeffrey Dahmer Story (trailer)

*
Το Netflix ανακοίνωσε τη σειρά που θα συνεχίσει το Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Η δημοφιλής πλατφόρμα ροής ανακοίνωσε το Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story, το οποίο ακολουθεί τη ζωή δύο εύπορων εφήβων που σκοτώνουν τους γονείς τους το 1989. Η ιστορία τους έχει καλυφθεί σε πάρα πολλά ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικές παραγωγές με την ιστορία να καταλήγει σε μια δίκη που πήρε μεγάλη δημοσιότητα, μιας και η υπερασπιστική γραμμή των παιδιών προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο πως μιλάμε για δύο φοβισμένους ανήλικους και όχι δύο ενήλικες ικανούς να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές. Οι Lyle και Erik Menendez σκότωσαν το 1989 τους γονείς τους Jose και Kitty Menendez και στη συνέχεια κάλεσαν την άμεση δράση αναφέροντας πως η δολοφονία ίσως σχετίζεται με τη μαφία. Τα δύο παιδιά κληρονόμησαν την μεγάλη περιουσία των γονιών τους και άρχισαν να ζουν μια πολυτελή ζωή, πριν τελικά κατηγορηθούν και συλληφθούν. Η πρώτη σεζόν του Monster κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 196,2 εκατομμύρια ώρες τις πρώτες πέντε ημέρες προβολής και κατέκτησε την πρώτη θέση σε πολλές αγορές του πλανήτη. Το Netflix: The Lyle and Erik Menendez αναμένεται να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*