Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μοντέρνα η θεματολογία της ταινίας The Bitcoin Car (trailer)

Η Lukt Studios δημοσίευσε ένα νέο trailer για την ταινία The Bitcoin Car, που θα κάνει πρεμιέρα στο Slamdance Film Festival 2024.

«Το Bitcoin Car είναι μια μουσική περιπέτεια στην οποία, μια νεαρή κτηνοτρόφος σε ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τη μεγαλομανή τελευταία επιθυμία ενός νεαρού επενδυτή κρυπτονομισμάτων. Αφού ο αδερφός της επιστρέψει στο σπίτι για το καλοκαίρι, πρέπει να του εξηγήσει ότι είναι εν μέρει υπεύθυνη για την εγκατάσταση εξόρυξης bitcoin που βρίσκεται στην κορυφή του νεκροταφείου όπου είναι θαμμένοι οι γονείς τους, επειδή δέχθηκε τα χρήματα που της προσφέρθηκαν για να επισκευάσει το παλιό της Toyota και να το μετατρέψει σε μηχανή παραγωγής πλούτου. Ωστόσο, τώρα έχουν αρχίσει να συμβαίνουν ανεξήγητες καταστάσεις. Όταν η κατσίκα της, Klamydia, βρίσκεται νεκρή και γίνεται εντελώς λευκή, τα αδέρφια συνεργάζονται με έναν ηλεκτρολόγο και έναν ιερέα για να μάθουν τι συμβαίνει μέσα στο κρυπτοορυχείο πριν τεθούν όλοι σε κίνδυνο".


Πρωταγωνιστούν οι Espen Beranek Holm, England Brooks-Ellingsen, Arne Martin Fagerås, Johannes Winther Farstad, Doris Fiodorowicz, Guro Handeland, Marianne Jakobsen και Zuzanna Jasny.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*